Over Smart Home Monitor

24 november 2023

ID 241120

Deze functie is alleen beschikbaar in de Plus- en Premium-abonnementen van de Kaspersky app.

De functie Smart Home Monitor toont welke apparaten verbonden zijn met uw wifinetwerk thuis. U kunt deze functie gebruiken om uw thuisnetwerk te scannen en de lijst met alle aangesloten apparaten te bekijken.

U kunt vervolgens de lijst bekijken om ongeautoriseerde apparaten te blokkeren en de beveiligingsstatus van uw verbonden apparaten te controleren.

Er kunnen meerdere apparaten verbonden zijn met uw wifinetwerk thuis. Iemand kan uw wachtwoord stelen of uw wifinetwerk hacken om gratis te internetten of om toegang tot uw gegevens te krijgen.

Om een netwerk te scannen gebruikt Smart Home Monitor de IP-adressen van uw router en uw huidige apparaat.