Telegram-specifieke gegevensverstrekking

24 november 2023

ID 244333

Wanneer u de functie Social Privacy gebruikt om uw Telegram-privacyinstellingen bij te werken, moet u eerst een webbrowser gebruiken om u aan te melden bij de service.

De webbrowser registreert de persoonlijke gegevens van de gebruiker als volgt: er wordt een map met gebruikerslogboeken aangemaakt in de map van de Kaspersky-app. Toegang tot het logbestand is beperkt en wordt standaard alleen verleend aan de Kaspersky-app en ook aan de gebruiker als het apparaat is geroot.

Opgeslagen logboeken worden op uw apparaat opgeslagen totdat een van de volgende situaties zich voordoet:

• U logt uit bij uw Telegram-account
  • U trekt uw toestemming voor de Privacyverklaring in (voor de EU, VK, Brazilië, Vietnam en inwoners van de Amerikaanse staat Californië)
  • U verwijdert de Kaspersky-app van uw apparaat (voor andere regio's)

Raadpleeg de bijbehorende documentatie voor meer informatie over uw webbrowser.