Nummerherkenning

24 november 2023

ID 245435

Over nummerherkenning

Op het tabblad Nummerherkenning op het startscherm kunt u de Kaspersky Who Calls-app downloaden of openen. De app beschermt je tegen spam, zodat je ongewenste oproepen kunt blokkeren.

Let op: de Kaspersky Who Calls-app is momenteel alleen beschikbaar in bepaalde regio's. Het is alleen beschikbaar in Plus- en Premium-abonnementen voor gebruikers in Rusland.

Activeer de Kaspersky Who Calls-app met een abonnement dat is gedetecteerd voor uw My Kaspersky-account

Als u een abonnement wilt gebruiken dat Kaspersky Who Calls-functionaliteit bevat, meldt u zich aan bij My Kaspersky in de app om gratis premiumfuncties te activeren.

Om handmatig in te loggen bij My Kaspersky in de app, ga je naar Instellingen > Profiel en tik je op Aanmelden .

Als u de Kaspersky-app op uw apparaat hebt geïnstalleerd, voert u een van de volgende handelingen uit om een abonnement te activeren:

• Kies tijdens de installatie een account dat u wilt gebruiken.
  • Ga naar Instellingen > Profiel en tik op Aanmelden

Kies een abonnement dat je wilt gebruiken en tik op Gebruik dit abonnement .

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt bij hetzelfde My Kaspersky-account dat u gebruikt in de Kaspersky-app.

Als u bent aangemeld bij My Kaspersky in Kaspersky Who Calls, gaat u naar Instellingen > Profiel >account_settings > Controleren op abonnement om handmatig te controleren op een beschikbaar abonnement.

U kunt ook een abonnement naar uw apparaat sturen op My Kaspersky.

Lees in dit artikel meer over het activeren van uw abonnement voor Kaspersky Who Calls .