Beperkte gratis versie van de Kaspersky-app

24 november 2023

ID 255103

Kaspersky Free is een beperkte gratis versie van de Kaspersky-app. Als u de gratis versie van de app gebruikt, krijgt u bescherming van hoge kwaliteit, aangevuld met geavanceerde functies en een gebruiksvriendelijke interface.

U kunt de app activeren door u aan te melden bij uw My Kaspersky-account vanaf het apparaat waarop u de app installeert. Kaspersky Free werkt niet als uw apparaat niet is verbonden met uw account. U kunt een account aanmaken tijdens de eerste start van de app of op de My Kaspersky website . Voor meer informatie over My Kaspersky en de functies ervan, raadpleegt u dit gedeelte over My Kaspersky.

U hoeft uw abonnement op de gratis versie van de app niet te verlengen. U kunt ook altijd overschakelen naar een betaald abonnement zonder extra software te downloaden of te installeren. In dit artikel leest u hoe u een abonnement aanschaft.

Wat is in de gratis versie van de Kaspersky-app inbegrepen

Beveiliging

Beveiligingsnieuws en zwakke instellingen

De functie Beveiligingsnieuws geeft u advies over hoe u uw apparaat en uw digitale omgeving beter kunt beveiligen. De functie toont u tips voor herstellen van onveilige instellingen in het besturingssysteem en meldingen met het laatste beveiligingsnieuws van Kaspersky.

Veilige QR Scanner

De Veilige QR-scanner controleert koppelingen in QR-codes voordat u ze opent. Gebruik het om te worden gewaarschuwd voor kwaadaardige koppelingen die uw apparaat kunnen schaden.

Wifi-beveiligingscontrole

Wi-Fi-beveiligingscontrole biedt aan om VPN in te schakelen wanneer u verbinding maakt met internet via een onbeveiligd Wi-Fi-netwerk. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld in een openbaar wifinetwerk uw vertrouwelijke gegevens veilig invoeren.

Privacy

Datalekcontrole (beperkt)

Met de beperkte versie van deze functie kunt u controleren of accounts die zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat aan uw My Kaspersky-account is gekoppeld, informatie hebben gelekt naar het internet of het dark web. Als er een gegevenslek is opgetreden, krijgt u informatie over de mogelijke datum van het lek, de website waarvan de gegevens zijn gelekt en de categorie van de gelekte gegevens. Koop een abonnement om automatisch al uw e-mailadressen te controleren.

Kaspersky VPN (beperkt)

VPN-beschikbaarheid in bepaalde regio's

In bepaalde regio’s is het gebruik van VPN wettelijk vastgelegd. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie .

Wanneer u de beperkte gratis versie van Kaspersky VPN gebruikt, kunt u een beperkte hoeveelheid beveiligd verkeer per dag gebruiken. De onbeperkte versie geeft u onbeperkt veilig verkeer en ontgrendelt andere functies die uw beveiligde verbinding verbeteren.