Installatie voorbereiden

29 september 2023

ID 118668

Voordat je het Kaspersky-programma op de computer installeert, doe je er goed aan het volgende te doen:

• Zorg ervoor dat de computer voldoet aan de hardware- en softwarevereisten.
  • Controleer de internetverbinding van de computer. Toegang tot internet is vereist om in te loggen bij My Kaspersky, een nieuwe versie van het programma te downloaden en updates te ontvangen.
  • Verwijder andere antivirusprogramma's om compatibiliteitsproblemen te vermijden en de prestaties van de computer te maximaliseren.

Lijst met incompatibele programma's

Raadpleeg ook

Hardware- en softwarevereisten

Programma installeren

Programma verwijderen