Programma installeren

29 september 2023

ID 118670

Je kunt het Kaspersky-programma installeren op een van de volgende manieren:

• Via de distributiekit die je downloadt vanaf de website van Kaspersky. Als je het programma via de distributiekit installeert, zoekt het installatieprogramma op de Kaspersky-servers naar een nieuwere versie van het programma. Als een nieuwere versie beschikbaar is, kan het installatieprogramma deze downloaden en installeren op de computer.
  • Op My Kaspersky als je al een abonnement voor het Kaspersky-programma hebt. Vanuit My Kaspersky kun je de nieuwste versie van het Kaspersky-programma.

Kaspersky installeren

Raadpleeg ook

Hardware- en softwarevereisten

Installatie voorbereiden

Programma verwijderen