Waarschuwingen en beperkingen

29 september 2023

ID 140466

• Als er op de computer een programma is geïnstalleerd dat informatie verzamelt en deze verstuurt voor verwerking, kan het Kaspersky-programma dit programma classificeren als malware. Je kunt dit voorkomen door in te stellen dat Kaspersky het programma niet hoeft te scannen, zoals beschreven in dit document.
  • Functionele instellingen van het programma kunnen worden aangepast door het bewerken van configuratiebestanden.
  • Als het Kaspersky-programma actief is op je Mac is het mogelijk dat je problemen zult ervaren terwijl je het QuickVPN-programma gebruikt. Als je QuickVPN wilt gebruiken zul je het Kaspersky-programma moeten stoppen. We doen ons best om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
  • Als een hoofdwachtwoord is ingesteld in Mozilla Firefox, kan het Kaspersky-programma het certificaat niet installeren tijdens een basisinstallatie op macOS 11 of hoger.
  • iCloud Private Relay en Mail Privacy Protection zijn niet compatibel met het Kaspersky-programma op macOS 12 of hoger.
  • Vanwege de specifieke kenmerken van macOS 13 kan het opstarten van het systeem en het inloggen soms iets langer duren dan normaal wanneer het Kaspersky programma op je Mac is geïnstalleerd.