Programma activeren

29 september 2023

ID 58751

Belangrijk: Avorens je het Kaspersky-programma activeert, moet je ervoor zorgen dat de ingestelde datum en tijd op je computer overeenkomt met de actuele datum en tijd.

Tijdens de activatie van het programma voeg je een abonnement toe en verbind je het programma met een My Kaspersky-account.

Opmerking: voor de activatie van het programma heb je een internetverbinding nodig.

Het programma activeren als je al een abonnement hebt in je My Kaspersky-account

Het programma activeren met een activatiecode

Eventuele proefversie activeren

Nadat je het programma hebt geactiveerd, kun je de volgende informatie in het venster Profiel vinden:

• Status van het abonnement
  • Actieve sleutel
  • Verloopdatum en -tijd van het abonnement
  • Aantal dagen tot je abonnement verloopt
  • Aantal apparaten dat momenteel wordt beschermd door je abonnement en het aantal apparaten waarmee je de beveiliging kunt delen

Opmerking: Bij sommige abonnementen wordt mogelijk alleen de informatie weergegeven over het totale aantal apparaten dat door je abonnement kan worden beschermd.