Over het abonnement

29 september 2023

ID 74860

Een abonnement voor het Kaspersky programma is een inkooporder voor het programma met specifieke parameters (verloopdatum, aantal beschermde apparaten) die u het recht geeft om het programma te gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst. Je kunt een automatische of handmatige verlenging van het abonnement kiezen.

Met het abonnement heb je het recht om:

• Meer functies op een of meer apparaten te gebruiken al naargelang het bestelde abonnement.
  • Krijg assistentie van de Klantenondersteuning.
  • Updates te ontvangen.

De abonnementsperiode gaat in vanaf de datum waarop je de activatiecode voor het eerst toepast. Als je een Kaspersky-abonnement voor meerdere apparaten hebt gekocht, gaat de abonnementsperiode in op de dag waarop je de activatiecode voor het eerst toepast.

Als je een abonnement met automatische verlenging hebt gekocht, gaat de abonnementsperiode in wanneer de aankoop wordt gedaan.

Wanneer het abonnement verloopt, krijg je mogelijk een respijtperiode om het abonnement te verlengen. Het programma blijft tijdens de respijtperiode werken.

Voordat je een abonnement koopt, kun je een proefabonnement van het programma kosteloos uitproberen. Het proefabonnement van het Kaspersky-programma is geldig gedurende een korte proefperiode. Wanneer de proefperiode ten einde is, krijg je mogelijk een respijtperiode. Tijdens deze periode blijft het programma werken. Wanneer de respijtperiode is verstreken, worden alle functies van het programma uitgeschakeld. Je moet een abonnement aanschaffen als je het programma wilt blijven gebruiken.

Belangrijk: Het Kaspersky programma zoekt altijd naar essentiële updates voor de werking van het programma, ongeacht de status van de licentie (actief, verlopen of geen).