Nieuw in deze versie

12 april 2024

ID 229752

Het Kaspersky programma biedt de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• We hebben de scaninterface bijgewerkt voor een betere en vlottere ervaring.
  • Meldingen voor Cryptoscam zijn toegevoegd.
  • In beveiligingsrapporten kun je nu het aantal geblokkeerde phishing-pogingen bekijken.
  • Het controleren van externe schijven is weer beschikbaar op macOS 13.0 of hoger.
  • Je kunt nu aanbevelingen negeren als je ze niet wilt opvolgen.
  • Je kunt inloggen op My Kaspersky met je Yandex- of VK-account.

Opmerking: De lijst met externe services die beschikbaar zijn voor aanmelding bij My Kaspersky is afhankelijk van je regio. Voor meer informatie over beperkingen in Rusland, zie dit artikel (alleen beschikbaar in het Engels en Russisch).

• Algemene oplossingen voor problemen en verbeteringen.