Wat is er nieuw in de nieuwste versie van het programma

9 november 2022

ID 119653

De nieuwste versie van het programma introduceert de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• Kaspersky Premium omvat nu het onderdeel Identiteitsdiefstal controle om te controleren op lekken van persoonlijke informatie per telefoonnummer.
  • Een nieuw gedeelte genaamd Smart Home:
    • Smart Home Monitor is verplaatst naar dit gedeelte van het gedeelte Beveiliging.
    • Er is een nieuw onderdeel Wifi-analysator toegevoegd (alleen beschikbaar voor Kaspersky Premium-gebruikers), dat de wifi-omgeving analyseert: wifinetwerken, hun eigenschappen en kanaaldistributie.
    • Verbeterde weergavelogica voor meldingen bij het analyseren van het thuisnetwerk.
  • Verbeterd onderdeel Anti-banner. Het onderdeel is nu beter in het omgaan met uitzonderingen.
  • De instellingen Voer aanbevolen acties automatisch uit, Schakel de Geavanceerde desinfectietechnologie in, en Zelfbescherming inschakelen werden verplaatst van het gedeelte Prestatie-instellingen naar het gedeelte Beveiligingsinstellingen.
  • Verbeterde GUI. U hebt nu de mogelijkheid om de modus voor hoog contrast in te schakelen.
  • Een melding toegevoegd voor het wijzigen van eigenschappen van het abonnement.
  • Verbeterde berichtteksten voor migratie vanuit andere Kaspersky-programma's.
  • Verbeterde Snelle opstart. Er werd een automatische analyse van opstartobjecten en een melding over analyseresultaten toegevoegd.
  • Verbeterde functie voor grote bestanden en duplicaten. Automatische analyse en een melding over de aanwezigheid van grote bestanden en duplicaten op het apparaat toegevoegd.
  • Er is een nieuwe melding toegevoegd die wordt weergegeven in het gedeelte Instellingen nadat uw abonnement is verlopen met informatie over de beperking van bepaalde functies van het programma.
  • Verbeterd venster Voor jouw geselecteerd.