Wat is er nieuw in de nieuwste versie van het programma

9 november 2022

ID 119653

De nieuwste versie van het programma introduceert de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• De Privacy sectie bevat nu de Overtreding Controle functie voor het detecteren van geïnstalleerde legitieme programma’s die door criminelen kunnen worden gebruikt om uw computer of gebruikersgegevens te beschadigen.
  • Klantenondersteuning-ervaring is verbeterd. Het programma bevat nu een link naar de klantenondersteuning-chat (mogelijk niet in alle versies van het programma beschikbaar).
  • De Smart Home Monitor bevat nu een link waarmee u het programma Kaspersky VPN Secure Connection op uw router kunt downloaden en installeren.
  • Verbeterde lay-out van het Store-venster: groepering van aanbiedingen, hun prioriteit, labels voor nieuwe en aanbevolen aanbiedingen.
  • Nieuwe gebeurtenissen toegevoegd aan de Tijdlijn-sectie van het hoofdvenster van het programma, teksten van bestaande gebeurtenissen bijgewerkt.
  • Na UX-testen is de Probleemopname-functie verbeterd waarmee u video's van problemen kunt opnemen die u kunt indienen bij de Klantenondersteuning.
  • Nieuwe tips toegevoegd aan het hoofdvenster van het programma.
  • Verbeterde statusteksten van componenten op de hoofdschermen van het programma: statussen zijn uniform gemaakt.
  • Het zoeken naar ongebruikte programma’s op de computer van de gebruiker wordt automatisch uitgevoerd. Als dergelijke programma’s worden gedetecteerd, wordt er een melding weergegeven.
  • Verbeterde meldingsteksten voor de App Updater-component.
  • U kunt nu poortgebaseerde uitsluitingen configureren voor de Network Attack Blocker-component.
  • Een prompt toegevoegd voor het overschakelen naar de proefversie van Kaspersky Premium.
  • Het mechanisme geïmplementeerd voor het migreren van Kaspersky Free en Kaspersky Security Cloud – Free gebruikers naar de nieuwe reeks Kaspersky-producten.
  • Het proces voor het maken van een Veilig Bankieren-profiel verbeterd: bij de eerste start van Beschermde Browser wordt een prompt weergegeven waarin wordt gevraagd of u een nieuw profiel wilt maken of gegevens wilt kopiëren van het gebruikersaccount in uw browser. Vervolgens worden gegevens niet tussen browsers gesynchroniseerd.
  • Het Back-up en Herstel-venster bevat nu een melding over het inloggen bij Dropbox om back-up kopieën op te slaan in de online opslag.
  • Problemen opgelost met onleesbaarheid van captcha en herhaalde captcha-verzoeken bij het gebruik van My Kaspersky.
  • Het automatisch zoeken naar grote bestanden is standaard uitgeschakeld, ongeacht of dit was ingeschakeld in eerdere versies van het programma.