Wat is er nieuw in de nieuwste versie van het programma

3 oktober 2023

ID 119653

De nieuwste versie van het programma introduceert de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• U kunt nu zoeken in de functionaliteit van het programma.
  • Verbeterde Smart Home Monitor. De hoofdrouter van de gebruiker kan nu worden gecontroleerd op open poorten die het vaakst het doelwit zijn van indringers.
  • Verbeterde Wifi-analysator. De gebruikersinterface geeft nu tips voor het lezen van de grafiek die de huidige status van uw wifi-netwerk laat zien.
  • De rechten van de gebruiker worden nu gecontroleerd voordat de lijst met bestanden wordt weergegeven die beschikbaar zijn voor verwijdering.
  • In de sectie Grote Bestanden wordt een nieuwe waarschuwing weergegeven bij het verwijderen van grote bestanden die mogelijk belangrijke informatie bevatten.
  • Rapporten van de Network Attack Blocker-onderdelen bevatten nu naast hun IP-adressen ook MAC-adressen van apparaten.
  • Terminologie in licentiemeldingen voldoet nu aan de eisen van Nexway.
  • Het Kaspersky-programma voldoet nu aan de regelgeving voor het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens in Vietnam.
  • Nu kunt u het formaat van het venster met beveiligingsberichten wijzigen. Deze functionaliteit is niet altijd beschikbaar.
  • Problemen met het wijzigen van het formaat van het hoofdvenster van het programma zijn opgelost. Het programma onthoudt nu de grootte van het scherm bij een herstart.
  • Met Kaspersky Free kun je de functionaliteit van betaalde versies bekijken voor bewustwordingsdoeleinden. Om deze functionaliteit te gebruiken, moet u overschakelen naar Kaspersky Standard of Kaspersky Plus.
  • U kunt nu overschakelen van het huidige niveau naar een hoger niveau van het Kaspersky-pakket. De extra betaling voor de overstap wordt berekend rekening houdend met de resterende geldigheidsduur van de huidige licentie. Het is een tijdelijke aanbieding voor evaluatiedoeleinden. Deze functionaliteit is niet altijd beschikbaar.
  • Verbeterde tekst van de melding die voorstelt om Kaspersky Password Manager te installeren. Ook wordt de installatiestatus van het programma weergegeven.
  • In het hoofdvenster van Kaspersky Free wordt een suggestie weergegeven om over te stappen naar een betaalde versie van Kaspersky.