Uw abonnement is verlopen

3 oktober 2023

ID 210458

Als u automatische verlenging hebt geactiveerd, wordt het abonnement automatisch verlengd voor een volgende termijn zonder uw tussenkomst. Als u geen automatische verlenging hebt geactiveerd, moet u het abonnement handmatig verlengen.

Als u het abonnement handmatig verlengt en u eerder een reserveactivatiecode hebt toegevoegd in het programma, wordt de programma automatisch geactiveerd met de reserveactivatiecode wanneer het huidige abonnement verloopt.

Zo verlengt u een abonnement:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Profiel. Als uw apparaat is verbonden met uw My Kaspersky-account, wordt uw e-mailadres hier weergegeven.
  3. Onder abonnementsinformatie, klikt u op Nu verlengen.

De website van de Kaspersky eStore of een partner wordt in de standaardbrowser geopend.

Voer tijdens het aankoopproces het e-mailadres in dat is geregistreerd bij uw My Kaspersky account. Als u nog geen account heeft, wordt deze aangemaakt met het opgegeven e-mailadres. Na aankoop en koppeling van het programma aan uw My Kaspersky-account wordt het abonnement automatisch geactiveerd op het apparaat binnen een uur na verlenging.

U kunt het nieuwe abonnement ook verzenden naar apparaten vanuit uw My Kaspersky-account. Voor details over het versturen van een abonnement naar een apparaat verbonden met uw Kaspersky-account, zie My Kaspersky help.

Als u uw abonnement niet hebt verlengd, kan het programma overschakelen naar de modus met beperkte functionaliteit.