Over het gebruik van het programma door een kind

9 november 2022

ID 137281

Als Kaspersky Safe Kids op uw computer is geïnstalleerd en gebruikt, kan het kind Kaspersky-programma gebruiken om Kaspersky Safe Kids uit te schakelen. Om dit te vermijden, raden we aan dat u toegang tot Kaspersky-instellingen beschermt met een wachtwoord.

Als u zich hebt aangemeld bij het besturingssysteem via een account dat is gekoppeld aan een kinderprofiel in Kaspersky Safe Kids, worden de volgende meldingen niet meer weergegeven in Kaspersky:

• Meldingen over beveiligingsnieuws
  • Meldingen over de detectie van zwakke instellingen in het besturingssysteem
  • Meldingen over het huidige apparaat dat verbinding maakt met een Wi-Fi-netwerk
  • Meldingen over een apparaat dat verbinding maakt met een Wi-Fi-thuisnetwerk
  • Browsermeldingen over een onvoldoende sterk wachtwoord dat op een website wordt ingevoerd
  • Meldingen die u waarschuwen dat het wachtwoord dat u invoert op een website al eerder door u is ingevoerd op een andere website

U kunt meldingen inschakelen door het selectievakje Toon meldingen in accounts van kinderen te selecteren in het venster InstellingenInterface.