Programma-instellingen toepassen op een andere computer

9 november 2022

ID 82867

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Nadat u Kaspersky op een bepaalde manier hebt geconfigureerd, kunt u de instellingen op een andere computer toepassen. Hierdoor heeft het Kaspersky-programma dezelfde configuratie op beide computers.

De instellingen van het Kaserpsky-programma zijn opgeslagen in een configuratiebestand dat u kunt verplaatsen van een computer naar een andere.

De instellingen van het Kaspersky-programma worden in drie stappen verplaatst van een computer naar een andere:

1. Sla de instellingen van het Kaspersky-programma op in een configuratiebestand.
  2. Verplaats het configuratiebestand naar de andere computer (bijvoorbeeld via e-mail of een verwisselbare schijf).
  3. Importeer de instellingen uit het configuratiebestand van het programma van Kaspersky dat is geïnstalleerd op de andere computer.

Instellingen exporteren

Instellingen importeren