Caller ID

2 juli 2024

ID 240755

Kaspersky Who Calls is beschikbaar in Rusland, Indonesië en Kazachstan als een op zichzelf staand product. In Rusland is het programma ook beschikbaar als onderdeel van Kaspersky Plus en Kaspersky Premium.

Het onderdeel Caller-ID kan u vertellen wie er belt vanaf een onbekend nummer en het is dan aan u om de telefoon op te nemen of niet. Telefoonnummers worden opgezocht in de telefoonnummerdatabases van de app Kaspersky Who Calls. Als een nummer wordt gevonden in de databases, geeft het scherm voor inkomende oproepen informatie over dat nummer weer, inclusief de naam van de organisatie die aan het nummer is gekoppeld, de categorie van de organisatie en of de beller wordt beschouwd als een spammer of dat deze oproep mogelijk nuttig is.

Kaspersky Who Calls ondersteunt ook Caller-ID voor inkomende oproepen in WhatsApp.

U kunt instellen dat alle spam-oproepen of specifieke categorieën spam-oproepen altijd worden geblokkeerd. Vervolgens worden alle inkomende spam-oproepen automatisch verborgen.

Om Caller ID te gebruiken, moet u de Who Calls-app van Kaspersky voor Android of iOS downloaden en installeren.

Als u een Kaspersky-abonnement of de zelfstandige Kaspersky Who Calls-app voor slechts één apparaat aanschaft en deze activeert op een computer met Microsoft Windows, is de app niet beschikbaar. Om toegang te krijgen tot Kaspersky Who Calls, moet u het abonnement op een mobiel apparaat activeren of meer apparaten aan uw abonnement toevoegen.

Kaspersky Who Calls downloaden en installeren