Kennisgevingen over handelsmerken

14 oktober 2022

ID 72033

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Adobe, Acrobat, Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Apple, macOS, App Store en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

Dropbox is een handelsmerk van Dropbox, Inc.

Google, Google Chrome, Google Play, Chromium, SPDY, YouTube en Android zijn handelsmerken van Google LLC

Intel, Celeron en Atom zijn handelsmerken van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of gelieerde ondernemingen van Oracle.

Linux is een handelsmerk van Linus Torvalds, geregistreerd in de VS en andere landen.

LogMeIn Pro en Remotely Anywhere zijn handelsmerken van LogMeIn, Inc.

Mail.ru is een handelsmerk van Mail.ru LLC.

Microsoft, Windows, Windows Mail, Internet Explorer, Outlook, PowerShell, Bing, Skype zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Mozilla, Thunderbird en Firefox zijn handelsmerken van Mozilla Foundation.

VMware is een gedeponeerd handelsmerk van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere rechtsgebieden.