Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Kaspersky Sandbox

14 februari 2024

ID 214721

Kaspersky Endpoint Security 11.7.0 heeft nu een ingebouwde agent voor integratie met de Kaspersky Sandbox-oplossing. De Kaspersky Sandbox-oplossing detecteert en blokkeert automatisch geavanceerde dreigingen op computers. Kaspersky Sandbox analyseert het gedrag van objecten om schadelijke activiteit en activiteit kenmerkend voor doelgerichte aanvallen op de IT-infrastructuur van het bedrijf te detecteren. Kaspersky Sandbox analyseert en scant objecten op speciale servers met geïmplementeerde virtuele kopieën van Microsoft Windows-besturingssystemen (Kaspersky Sandbox-servers). Voor meer informatie over de oplossing gaat u naar de Help van Kaspersky Sandbox.

De volgende configuraties zijn mogelijk voor de Kaspersky Sandbox-oplossing:

Kaspersky Sandbox 2.0

Kaspersky Sandbox 2.0 ondersteunt de configuratie [KES+built-in agent].

Minimumvereisten:

• Kaspersky Endpoint Security 11.7.0 voor Windows of later.
  • Kaspersky Endpoint Agent is niet vereist.
  • Kaspersky Security Center 13.2.

Kaspersky Sandbox 1.0

Kaspersky Sandbox 1.0 ondersteunt de [KES+KEA]-configuratie.

Minimumvereisten:

• Kaspersky Endpoint Security 11.2.0 - 11.6.0 voor Windows.
  • Kaspersky Endpoint Agent 3.8.

U kunt Kaspersky Endpoint Agent installeren vanuit de Kaspersky Endpoint Security voor Windows-distributiekit.

• Kaspersky Security Center 11.

In deze Help-sectie

Integratie met Kaspersky Sandbox

Migratie van Kaspersky Endpoint Agent

Een TLS-certificaat toevoegen

Kaspersky Sandbox-servers toevoegen.

Scannen op indicatoren van compromis (stand-alone taak)