Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Een scantaak via het account van een andere gebruiker starten

11 april 2023

ID 123506

Standaard wordt een scantaak uitgevoerd met de bevoegdheden van het account waarbij de gebruiker zich heeft aangemeld in het besturingssysteem. Het kan echter gebeuren dat u een scantaak via een ander gebruikersaccount moet uitvoeren. U kunt een gebruiker met de juiste rechten opgeven in de instellingen van de scantaak en de scantaak via het account van deze gebruiker uitvoeren.

Zo configureert u de start van een scantaak via een ander gebruikersaccount:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Taken.
  2. Selecteer in het geopende venster de scantaak en klik op de knop icon_settings.
  3. Klik op Geavanceerde instellingenScan starten als.
  4. Selecteer in het geopende venster de gebruiker die de rechten nodig heeft om de scantaak te starten.
  5. Sla uw wijzigingen op.