Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Hardware- en softwarevereisten

11 april 2023

ID 127972

Uw computer moet aan de volgende vereisten voldoen voor de juiste werking van Kaspersky Endpoint Security:

Minimale algemene vereisten:

• 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • CPU:
    • Werkstation: 1 GHz
    • Server: 1.4 GHz
    • Support voor de SSE2-instructieset
  • RAM:
    • Werkstation (x86): 1 GB
    • Werkstation (x64): 2 GB
    • Server: 2 GB
  • Microsoft .NET Framework 4.0 of later

Ondersteunde besturingssystemen voor werkstations:

• Windows 7 Home / Professional / Ultimate / Enterprise Service Pack 1 of hoger;
  • Windows 8 Professional / Enterprise;
  • Windows 8.1 Professional / Enterprise;
  • Windows 10 Home / Pro / Pro for Workstations / Education / Enterprise.

Het handtekeningalgoritme van de SHA-1-module is verouderd door Microsoft. Update KB4474419 is vereist voor een succesvolle installatie van Kaspersky Endpoint Security op een computer met het Microsoft Windows 7-besturingssysteem. Bezoek de website voor technische ondersteuning van Microsoft voor meer informatie over deze update.

Voor informatie over de ondersteuning voor het besturingssysteem Microsoft Windows 10 raadpleegt u de Knowledge Base van de Technische Support.

Ondersteunde besturingssystemen voor servers:

• Windows Small Business Server 2011 Essentials / Standard (64-bits);

Microsoft Small Business Server 2011 Standard (64-bits) wordt alleen ondersteund als Service Pack 1 voor Microsoft Windows Server 2008 R2 geïnstalleerd is.

• Windows MultiPoint Server 2011 (64-bits);
  • Windows Server 2008 R2 Foundation / Standard / Enterprise / Datacenter Service Pack 1 of hoger;
  • Windows Server 2012 Foundation / Essentials / Standard / Datacenter;
  • Windows Server 2012 R2 Foundation / Essentials / Standard / Datacenter;
  • Windows Server 2016 Essentials / Standard / Datacenter;
  • Windows Server 2019 Essentials / Standard / Datacenter.

Het handtekeningalgoritme van de SHA-1-module is verouderd door Microsoft. Update KB4474419 is vereist voor een succesvolle installatie van Kaspersky Endpoint Security op een computer met het besturingssysteem Microsoft Windows Server 2008 R2. Bezoek de website voor technische ondersteuning van Microsoft voor meer informatie over deze update.

Voor informatie over de ondersteuning voor Microsoft Windows Server 2016 en Microsoft Windows Server 2019 raadpleegt u de Knowledge Base van de Technische Support.

Ondersteunde servertypes terminal:

• Microsoft Remote Desktop Services gebaseerd op Windows Server 2008 R2 SP1;
  • Microsoft Remote Desktop Services gebaseerd op Windows Server 2012;
  • Microsoft Remote Desktop Services gebaseerd op Windows Server 2012 R2;
  • Microsoft Remote Desktop Services gebaseerd op Windows Server 2016;
  • Microsoft Remote Desktop Services gebaseerd op Windows Server 2019;

Ondersteunde virtuele platforms:

• VMWare Workstation 16 Pro
  • VMware ESXi 7.0 Update 1а
  • Microsoft Hyper-V Server 2019
  • Citrix Virtual Apps and Desktops 7
  • Citrix Provisioning 2009
  • Citrix Hypervisor 8.2 LTSR

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt werking met de volgende versies van Kaspersky Security Center:

• Kaspersky Security Center 11
  • Kaspersky Security Center 12
  • Kaspersky Security Center 12 Patch A
  • Kaspersky Security Center 12 Patch B
  • Kaspersky Security Center 13
  • Kaspersky Security Center 13,1
  • Kaspersky Security Center 13,2