Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Heuristische analyse met het onderdeel Web Threat Protection gebruiken

11 april 2023

ID 128019

Om de doeltreffendheid van de bescherming te verhogen, kunt u de heuristische analyse gebruiken. Tijdens de heuristische analyse analyseert Kaspersky Endpoint Security de activiteit van programma's in het besturingssysteem. De heuristische analyse kan dreigingen vinden die momenteel niet voorkomen in de databases van Kaspersky Endpoint Security.

Zo configureert u het gebruik van de heuristische analyse:

1. Klik onder in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer in het venster met programma-instellingen BeschermingEssential Threat ProtectionWeb Threat Protection .
  3. Klik op de knop Geavanceerde instellingen.
  4. Schakel in het blok Scanmethoden het selectievakje Gebruik heuristische analyse in als u wilt dat het programma heuristische analyse gebruikt bij het scannen van webverkeer op virussen en andere malware. Gebruik dan de schuifregelaar om het niveau van de heuristische analyse in te stellen: Oppervlakkige scan, Gemiddelde scan of Gedetailleerde scan.
  5. Schakel in het blok Anti-Phishing het selectievakje Gebruik heuristische analyse in als u wilt dat de toepassing heuristische analyse gebruikt bij het scannen van webpagina's op phishing-koppelingen.
  6. Sla uw wijzigingen op.