Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

De encryptiestatus bekijken

11 april 2023

ID 128095

Zo bekijkt u de encryptiestatus van gegevens op de computer:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Apparaten.

Op het tabblad Apparaten in de werkruimte ziet u de eigenschappen van de computers uit de geselecteerde beheergroep.

4. Schuif op het tabblad Apparaten in de werkruimte de schuifbalk helemaal naar rechts.
  5. Als de kolom Encryptiestatus niet wordt weergegeven:
    1. Klik rechts om het contextmenu van de tabelkop te openen.
    2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Weergeven van het contextmenu de optie Kolommen toevoegen/verwijderen.

Het venster Kolommen toevoegen/verwijderen wordt geopend.

3. Schakel in het venster Kolommen toevoegen/verwijderen het selectievakje Encryptiestatus in.
    4. Klik op OK.

In de kolom Encryptiestatus ziet u de encryptiestatus van de gegevens op de computers uit de geselecteerde beheergroep. Deze status is gebaseerd op informatie over bestandsencryptie op lokale schijven van de computer en over Full Disk Encryption.