Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Eenmalige aanmelding (SSO) inschakelen

11 april 2023

ID 128315

Met Single Sign-On (SSO)-technologie kunt u automatisch aanmelden op het besturingssysteem met de inloggegevens van de authenticatie-agent.

Bij gebruik van Single Sign-on-technologie negeert de Authenticatie-agent de vereisten voor wachtwoordsterkte gespecificeerd in Kaspersky Security Center. U kunt de vereisten voor wachtwoordsterkte instellen in de instellingen van het besturingssysteem.

De Single Sign-On-technologie (SSO) is niet compatibel met andere providers van accountgegevens.

Het gebruik van Single Sign-On-technologie inschakelen in de Beheerconsole (MMC)

Single Sign-On inschakelen in de webconsole

Single Sign-On werkt alleen als het Windows-accountwachtwoord en het wachtwoord voor de account van de authenticatie-agent overeenkomen. Als de wachtwoorden niet overeenkomen, moet de gebruiker de authenticatieprocedure twee keer uitvoeren: in de interface van de authenticatie-agent en voordat het besturingssysteem wordt geladen. Daarna zal Kaspersky Endpoint Security het wachtwoord van het Authenticatieagent-account vervangen door het wachtwoord van het Windows-account.