Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Compatibiliteit met andere programma’s

11 april 2023

ID 182030

Alvorens de installatie begint, controleert Kaspersky Endpoint Security of er andere Kaspersky-programma's op de computer zijn geïnstalleerd. Het programma controleert ook de computer op incompatibele software. De lijst met incompatibele software vindt u in het bestand incompatible.txt in het distributiepakket.

DOWNLOAD HET BESTAND SETUP.INI

Kaspersky Endpoint Security is niet compatibel met de volgende Kaspersky-programma's:

• Kaspersky Small Office Security.
  • Kaspersky Internet Security.
  • Kaspersky Anti-Virus.
  • Kaspersky Total Security.
  • Kaspersky Safe Kids.
  • Kaspersky Free.
  • Kaspersky Anti-Ransomware Tool.
  • Kaspersky Anti Targeted Attack Platform (inclusief het Endpoint Sensor-onderdeel).
  • Kaspersky Sandbox (inclusief Kaspersky Endpoint Agent).
  • Kaspersky Endpoint Detection and Response (inclusief het Endpoint Sensor-onderdeel).

Als het Endpoint Agent-onderdeel op een computer is geïnstalleerd met behulp van de implementatietools van andere Kaspersky-programma's, wordt het onderdeel automatisch verwijderd tijdens de installatie van Kaspersky Endpoint Security. Kaspersky Endpoint Security kan ook het onderdeel Endpoint Sensor/Kaspersky Endpoint Agent bevatten als u Endpoint Agent hebt geselecteerd in de lijst met programmaonderdelen.

• Kaspersky Security for Virtualization Light Agent.
  • Kaspersky Fraud Prevention for Endpoint.
  • Kaspersky Security for Windows Server.
  • Kaspersky Embedded Systems Security.

Als Kaspersky-programma's uit deze lijst zijn geïnstalleerd op de computer, verwijdert Kaspersky Endpoint Security deze programma's. Wacht tot de verwijdering is voltooid voordat u met de installatie van Kaspersky Endpoint Security doorgaat.