Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Mail Threat Protection

11 april 2023

ID 34268

Dit onderdeel is beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Windows voor werkstations. Dit onderdeel is niet beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Windows voor servers.

Het onderdeel Mail Threat Protection scant de bijlagen van inkomende en uitgaande e-mailberichten op virussen en andere dreigingen. Dit onderdeel scant ook berichten op schadelijke links en phishinglinks. Het onderdeel Mail Threat Protection bevindt zich standaard permanent in het RAM van de computer en scant alle berichten die worden ontvangen of verzonden met de protocollen POP3, SMTP, IMAP of NNTP of de Microsoft Office Outlook-mailclient (MAPI). Het onderdeel biedt computerbescherming met behulp van antivirusdatabases, de Kaspersky Security Network-cloudservice en heuristische analyse.

Het onderdeel Mail Threat Protection scant geen berichten als de e-mailclient in een browser is geopend.

Wanneer een schadelijk bestand in een bijlage wordt gedetecteerd, hernoemt Kaspersky Endpoint Security het onderwerp van het bericht als volgt: [Bericht is geïnfecteerd] <onderwerp bereicht> of [Geïnfecteerd object verwijderd] <onderwerp bericht>.

Dit onderdeel staat in verbinding met de geïnstalleerde e-mailprogramma’s op de computer. Voor de e-mailclient van Microsoft Office Outlook is een extensie met aanvullende parameters geleverd. De extensie van Mail Threat Protection wordt tijdens de installatie van Kaspersky Endpoint Security ingesloten in Microsoft Office Outlook.

In deze sectie

Mail Threat Protection inschakelen en uitschakelen

De uit te voeren actie op geïnfecteerde e-mailberichten wijzigen

Het beschermd bereik van het onderdeel Mail Threat Protection instellen

Samengestelde bestanden die zijn toegevoegd als bijlage aan e-mailberichten scannen

Bijlagen van e-mailberichten filteren

Extensies exporteren en importeren voor het filteren van bijlagen

E-mails in Microsoft Office Outlook scannen