Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Het beschermingsniveau wijzigen

11 april 2023

ID 40777

Kaspersky Endpoint Security kan verschillende groepen van instellingen gebruiken om een scan uit te voeren. Deze groepen instellingen die in het programma zijn opgeslagen, noemen we beveiligingsniveaus Hoog, Aanbevolen, Laag. De instellingen van het beschermingsniveau Aanbevolen worden als optimaal beschouwd. Kaspersky-experts bevelen deze aan. U kunt een van de vooraf ingestelde beschermingsniveaus selecteren of instellingen voor een beschermingsniveau handmatig configureren. Als u de instellingen van een beschermingsniveau wijzigt, kunt u altijd de aanbevolen instellingen van het beschermingsniveau herstellen.

Zo wijzigt u een beschermingsniveau:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Taken.
  2. Selecteer in het geopende venster de scantaak en klik op de knop icon_settings.
  3. Doe in het gedeelte Beveiligingsniveau een van het volgende:
    • Als u een van de vooraf ingestelde beveiligingsniveaus wilt toepassen, selecteer het dan met de schuifregelaar:
      • Hoog. Kaspersky Endpoint Security scant alle soorten bestanden. Wanneer samengestelde bestanden worden gescand, scant Kaspersky Endpoint Security ook bestanden met een e-mailindeling.
      • Aanbevolen. Kaspersky Endpoint Security scant alleen de opgegeven bestandsindelingen op alle harde schijven, netwerkschijven en verwisselbare schijven van de computer, evenals ingesloten OLE-objecten. Kaspersky Endpoint Security scant geen archieven of installatiepakketten.
      • Laag. Kaspersky Endpoint Security scant alleen nieuwe of gewijzigde bestanden met de opgegeven extensies op alle harde schijven, verwisselbare schijven en netwerkschijven van de computer. Kaspersky Endpoint Security scant geen samengestelde bestanden.
    • Als u een aangepast beveiligingsniveau wilt configureren, klikt u op de knop Geavanceerde instellingen en definieert u uw eigen onderdeelinstellingen.

U kunt de waarden van vooraf ingestelde beveiligingsniveaus herstellen door op de knop Aanbevolen beveiligingsniveau herstellen in het bovenste deel van het venster te klikken.

4. Sla uw wijzigingen op.