Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Programma verwijderen

11 april 2023

ID 50362

Door de verwijdering van Kaspersky Endpoint Security zijn de computer en de gegevens van de gebruiker niet meer beschermd tegen dreigingen.

U kunt Kaspersky Endpoint Security van de computer verwijderen op verschillende manieren:

Als u het onderdeel Endpoint Agent hebt geselecteerd tijdens de installatie van het programma, worden de volgende twee programma's op de computer geïnstalleerd: Kaspersky Endpoint Security en Kaspersky Endpoint Agent. Na het verwijderen van Kaspersky Endpoint Security, wordt Kaspersky Endpoint Agent ook automatisch verwijderd.

In deze sectie

Verwijderen via Kaspersky Security Center

De installatie van het programma ongedaan maken met de wizard

Het programma vanaf de opdrachtregel verwijderen