Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Encryptiestatistieken bekijken op dashboards van Kaspersky Security Center

20 juli 2023

ID 128096

De encryptiestatus op de dashboards van Kaspersky Security Center bekijken:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in de consolestructuur het knooppunt Administration Server – <Computernaam>.
  3. Selecteer het tabblad Statistics in de werkruimte rechts van de structuur van de Beheerconsole.
  4. Maak een nieuwe pagina met informatievensters met statistieken over de gegevensencryptie. Hiertoe doet u het volgende:
    1. Klik op het tabblad Statistics op de knop Customize view.

Het venster Properties: Statistics wordt geopend.

2. Klik in het venster Properties: Statistics op Add.

Het venster Properties: New page wordt geopend.

3. Typ in het gedeelte General van het venster Properties: New page de naam van de pagina.
    4. Klik in het gedeelte Information panels op de knop Add.

Het venster New information panel wordt geopend.

5. Selecteer in de groep Protection status in het venster New information panel de optie Encryption of devices.
    6. Klik op OK.

Het venster Properties: Encryption Control wordt geopend.

7. Bewerk indien nodig de instellingen van het informatievenster. Gebruik hiervoor de gedeelten View en Devices van het venster Properties: Encryption of devices.
    8. Klik op OK.
    9. Herhaal stappen d tot en met h van de instructies en selecteer de optie Encryption of removable drives in het gedeelte Protection status van het venster New information panel.

De toegevoegde informatievensters verschijnen in de lijst Information panels in het venster Properties: New page.

10. Klik in het venster Properties: New page op OK.

De naam van de pagina met de informatievensters die tijdens de vorige stappen zijn gemaakt verschijnt in de lijst Pages van het venster Properties: Statistics.

11. Klik in het venster Properties: Statistics op Close.
  5. Open op het tabblad Statistics de pagina die tijdens de vorige stappen van de instructies is gemaakt.

De informatievensters verschijnen en tonen de encryptiestatus van computers en verwisselbare schijven.