Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Opdrachten voor beheer van Detection and Response

20 juli 2023

ID 216455

U kunt de opdrachtregel gebruiken om de ingebouwde functionaliteit van Detection and Response-oplossingen te beheren (bijvoorbeeld Kaspersky Sandbox of Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum). U kunt Detection and Response-oplossingen beheren als beheer met de Kaspersky Security Center-console niet mogelijk is. De lijst met opdrachten voor het beheer van het programma kunt u bekijken door de opdracht HELP uit te voeren. Als u de syntaxis van een specifieke opdracht wilt lezen, typt u HELP <opdracht>.

In deze sectie

SANDBOX. Kaspersky Sandbox beheren

PREVENTIE. Preventie van uitvoering beheren

ISOLATIE. Netwerkisolatie beheren

RESTORE. Bestanden terugzetten vanuit quarantaine

IOCSCAN. Scannen op IoC's (Indicators of Compromise)

MDRLICENSE. MDR-activering