Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Detection and Response-oplossingen

26 oktober 2023

ID 224511

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt detectie- en responsoplossingen met behulp van een ingebouwde agent. Om Detection and Response te gebruiken, moet u integratie met deze oplossingen inschakelen bij het installeren van het programma. De ingebouwde agent ondersteunt:

• Kaspersky Managed Detection and Response (MDR);
  • Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum 2.0 (EDR Optimum);
  • Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert (EDR Expert);
  • Kaspersky Sandbox 2.0.

Kaspersky Endpoint Security omvat ook de distributiekit van Kaspersky Endpoint Agent. Kaspersky Endpoint Agent ondersteunt Kaspersky Anti Targeted Attack platform (onderdeeel Endpoint Detection and Response Expert (KATA EDR)); Om Kaspersky Endpoint Agent te installeren, moet u het onderdeel Endpoint Agent selecteren bij het installeren van het programma.

U kunt bij het installeren van het programma niet zowel de ingebouwde agent als de Kaspersky Endpoint Agent selecteren. Als u zowel de ingebouwde agent als Kaspersky Endpoint Agent moet installeren, installeer dan Kaspersky Endpoint Agent afzonderlijk.

U kunt Kaspersky Endpoint Security met Detection and Response-oplossing in verschillende configuraties gebruiken, bijvoorbeeld [MDR+EDR Optimum 2.0+Kaspersky Sandbox 2.0].

In deze Help-sectie

Kaspersky Endpoint Agent beheren

Beheerde detectie en respons

Endpoint Detection and Response

Kaspersky Sandbox

Quarantaine beheren