Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Nieuwigheden

14 februari 2024

ID 127969

Update 11.9.0

Kaspersky Endpoint Security 11.9.0 voor Windows beschikt over de volgende functies en verbeteringen:

1. Nu kunt u een service-account maken voor een authenticatie-agent wanneer u Kaspersky Disk Encryption gebruikt. De service-account is nodig om toegang te krijgen tot de computer, bijvoorbeeld wanneer de gebruiker het wachtwoord vergeet. U kunt de service-account ook gebruiken als reserve-account.
  2. Kaspersky Endpoint Agent distributiepakket maakt niet langer deel uit van de programmadistributiekit. Om oplossingen voor Detection and Response te ondersteunen, kunt u de ingebouwde agent van Kaspersky Endpoint Security gebruiken. U kunt indien nodig het Kaspersky Endpoint Agent-distributiepakket downloaden van de Kaspersky Anti Targeted Attack Platform-distributiekit.
  3. De interface met detectedetails voor Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum (EDR Optimum) is verbeterd. Threat Response-functies hebben nu tooltips. Een stapsgewijze instructie om de beveiliging van de bedrijfsinfrastructuur te waarborgen wordt ook weergegeven wanneer er risico's worden gedetecteerd.
  4. Nu kunt u Kaspersky Endpoint Security voor Windows activeren met een Kaspersky Hybrid Cloud Security-licentiecode.
  5. Nieuwe evenementen toegevoegd over het maken van verbinding met domeinen met niet-vertrouwde certificaten en scanfouten van versleutelde verbindingen.

Update 11.8.0

Kaspersky Endpoint Security 11.8.0 voor Windows beschikt over de volgende functies en verbeteringen:

1. De ingebouwde agent voor de ondersteuning van de werking van de Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert-oplossing is toegevoegd. Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert is een oplossing die de IT-infrastructuur van het bedrijf beschermt tegen geavanceerde digitale dreigingen. De functionaliteit van de oplossing combineert de automatische detectie van dreigingen met de respons op deze dreigingen om geavanceerde aanvallen te neutraliseren, zoals nieuwe exploits, ransomware, bestandsloze aanvallen en methoden met legitieme hulpprogramma's van het systeem. EDR Expert biedt meer bewaking van dreigingen en reactie-functionaliteit dan EDR Optimum. Voor meer informatie over de oplossing raadpleegt u de Help van Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert.
  2. De interface van de Netwerkmonitor is nu verbeterd. De networkmonitor toont nu naast TCP ook het UDP-protocol.
  3. De taak Virusscan is verbeterd. Als u de computer tijdens de scan opnieuw hebt opgestart, zet Kaspersky Endpoint Security automatisch de taak verder vanaf het punt waar de scan werd onderbroken.
  4. Nu kunt u een limiet instellen voor de uitvoeringstijd van taken. U kunt de uitvoeringstijd beperken voor: Virusscan en IOC-scantaken. Na de opgegeven tijd stopt Kaspersky Endpoint Security de taak. Om de uitvoeringstijd van de virusscan-taak te verkorten, kunt u bijvoorbeeld het scanbereik configureren of de scan optimaliseren.
  5. Beperkingen van serverplatforms worden opgeheven voor het programma geïnstalleerd op Windows 10 Enterprise multi-sessie. Kaspersky Endpoint Security beschouwt Windows 10 Enterprise multi-sessie nu als een werkstation-besturingssysteem, niet als een serverbesturingssysteem. Serverplatformbperkingen zijn dienovereenkomstig niet langer van toepassing op het programma op Windows 10 Enterprise multi-sessie. Het programma gebruikt ook een werkstationlicentiecode voor activering in plaats van een serverlicentiecode.

Update 11.7.0

Update 11.6.0

Update 11.5.0

Update 11.4.0