Een toegangsregel voor webbronnen inschakelen en uitschakelen

14 februari 2024

ID 128053

Zo schakelt u een toegangsregel voor webbronnen in of uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Security ControlsWebcontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Instellingen, klikt u op de knop Toegangsregels voor webbronnen.
  4. Selecteer in het geopende venster rechts de regel die u wilt in- of uitschakelen.
  5. Doe in de kolom Status het volgende:
    • Selecteer de waarde Aan als u het gebruik van de regel wilt inschakelen.
    • Selecteer de waarde Uit als u het gebruik van de regel wilt uitschakelen.
  6. Sla uw wijzigingen op.