Online modus voor het verlenen van toegang

17 april 2024

ID 128047

U kunt alleen toegang verlenen tot een geblokkeerd apparaat in de online modus als Kaspersky Security Center in het bedrijf is geïmplementeerd en een beleid op de computer is toegepast. De computer moet verbinding kunnen maken met de Administration Server.

Een gebruiker vraagt als volgt toegang tot een geblokkeerd apparaat:

1. Sluit het apparaat aan op de computer.

Kaspersky Endpoint Security toont een melding met het bericht dat de toegang tot het apparaat wordt geblokkeerd (zie onderstaande afbeelding).

2. Klik op de koppeling Toegang vragen.

Dit opent een venster met een bericht voor de beheerder. Dit bericht bevat informatie over het geblokkeerde apparaat.

3. Klik op Versturen.

Melding over geblokkeerde toegang tot het apparaat. De gebruiker kan tijdelijke of permanente toegang tot het apparaat aanvragen.

Melding van Apparaatcontrole

Next, the administrator in the Kaspersky Security Center console receives the Bericht over blokkering van toegang tot apparaat aan beheerder event. De gebeurtenis bevat gebruikersnaam, computernaam, details van het apparaat waartoe de gebruiker toegang probeert te krijgen, en andere informatie. U kunt configureren hoe de beheerder op de hoogte wordt gesteld van dergelijke gebeurtenissen en, bijvoorbeeld, e-mailmeldingen selecteren. De Kaspersky Security Center-console heeft een vooraf ingestelde evenementselectie User requests voor het eenvoudig volgen van berichten van gebruikers.

Om toegang toe te staan, moet u het apparaat toevoegen aan de vertrouwde lijst. Nadat u de instellingen van Kaspersky Endpoint Security op de computer bijgewerkt, kan de gebruiker toegang krijgen tot het apparaat.