Adressen van webbronnen van de webcontrole-regel exporteren en importeren

17 april 2024

ID 128055

Als u een lijst met adressen van webbronnen in een toegangsregel voor webbronnen hebt gemaakt, kunt u die lijst naar een TXT-bestand exporteren. U kunt de lijst dan importeren vanuit dit bestand zodat u geen nieuwe lijst met adressen van webbronnen handmatig hoeft te maken wanneer u een toegangsregel configureert. De optie voor het exporteren en importeren van de lijst met adressen van webbronnen is wellicht nuttig wanneer u bijvoorbeeld toegangsregels met vergelijkbare parameters maakt.

U kunt ook alle Webcontrole-regels exporteren/importeren, niet alleen de adressen van een webbron van een afzonderlijke regel.

U kunt geen adressen van een webbron van een Webcontrole-regel exporteren/importeren in Webconsole of Cloudconsole.

Export-/import adressen van webbronnen van de Webcontrole-regel in de Beheerconsole (MMC)

Export-/import adressen van webbronnen van de Webcontrole-regel in de programma-interface