Instellingen voor gebeurtenislogboeken configureren

17 april 2024

ID 128354

Zo configureert u instellingen voor gebeurtenislogboeken:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Algemene instellingenInterface in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Meldingen, klikt u op de knop Meldingen configureren.

De onderdelen en taken van Kaspersky Endpoint Security worden links in het venster weergegeven. Rechts in het venster ziet u een lijst met gegenereerde gebeurtenissen voor het geselecteerde onderdeel of taak.

Gebeurtenissen kunnen de volgende gebruikersgegevens bevatten:

• Paden naar bestanden die door Kaspersky Endpoint Security zijn gescand.
    • Paden naar registersleutels die tijdens de werking van Kaspersky Endpoint Security zijn gewijzigd.
    • Microsoft Windows-gebruikersnaam.
    • Adressen van webpagina's die door de gebruiker zijn bezocht.
  4. Selecteer links in het venster het onderdeel of de taak waarvoor u de instellingen voor het gebeurtenislogboek wilt configureren.
  5. Schakel de selectievakjes naast de relevante gebeurtenissen in de kolommen Opslaan in lokaal rapport en Opslaan in Windows-gebeurtenislogboek in.

Gebeurtenissen met ingeschakelde selectievakjes in de kolom Opslaan in lokaal rapport worden weergegeven in de programmalogboeken. Gebeurtenissen met ingeschakelde selectievakjes in de kolom Opslaan in Windows-gebeurtenislogboek worden in Windows-logboeken in het gedeelte Application opgeslagen.

6. Sla uw wijzigingen op.