De actie van Firewall voor een regel voor netwerkpakketten wijzigen

17 april 2024

ID 133744

Zo wijzigt u de actie van Firewall die op een regel voor netwerkpakketten wordt toegepast:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Essential Threat ProtectionFirewall in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik op Pakketregels.

Dit opent een lijst met standaardregels voor netwerkpakketten die door Firewall zijn ingesteld.

4. Selecteer het in de lijst met regels voor netwerkpakketten en klik u op de knop Bewerken.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Actie de actie die Firewall moet uitvoeren bij de detectie van deze soort netwerkactiviteit:
    • Toestaan.
    • Blokkeren.
    • Volgens programmaregels. Als deze optie is geselecteerd, past Firewall de Netwerkregels voor programma's toe op de netwerkverbinding
  6. Sla uw wijzigingen op.