Zelfbescherming inschakelen en uitschakelen

17 april 2024

ID 133797

Kaspersky Endpoint Security voorkomt de wijziging of verwijdering van programmabestanden op de harde schijf, processen in het geheugen en vermeldingen in het systeemregister.

De technologie blokkeert de toegang tot de volgende programmacomponenten:

• bestanden in de Kaspersky Endpoint Security-installatiemap en andere bestanden van het programma;
  • registersleutels met records die bij het programma horen;
  • processen die het programma uitvoert.

Het mechanisme Zelfbescherming van Kaspersky Endpoint Security is standaard ingeschakeld.

Zelfbescherming in- of uitschakelen in de Beheerconsole (MMC)

Hoe Zelfbescherming in- of uit te schakelen in de webconsole en cloudconsole

Het onderdeel Zelfbescherming in de programma-interface in- of uitschakelen