Bescherming van programmaservices tegen extern beheer

8 juli 2024

ID 133798

Bescherming van programmaservices tegen extern beheer blokkeert pogingen van gebruikers en andere programma's om Kaspersky Endpoint Security-services te stoppen. Bescherming verzekert de werking van de volgende diensten:

• Kaspersky Endpoint Security Service (AVP.KES.21.17)
  • Kaspersky Seamless Update Service (AVPSUS.KES.21.17)

Schakel de bescherming van Kaspersky Endpoint Security-services tegen extern beheer uit om het programma via de opdrachtregel af te sluiten.

Bescherming van programmaservices tegen extern beheer in- of uitschakelen in de Beheerconsole (MMC)

Hoe de bescherming van programmaservices tegen extern beheer in- of uitschakelen in de Webconsole en Cloudconsole

Bescherming van programmaservices tegen extern beheer in- of uitschakelen in de programma-interface

Als gevolg hiervan verschijnt er een systeemvenster met een foutmelding wanneer een gebruiker programmaservices probeert te stoppen. De gebruiker kan alleen programmaservices beheren vanuit de Kaspersky Endpoint Security-interface.

Programmaservices-toegang foutmelding.

Programmaservices toegangsfout