Exploit-preventie inschakelen en uitschakelen

17 april 2024

ID 151128

Exploit-preventie is standaard ingeschakeld en werkt in de optimale modus. Kaspersky Endpoint Security controleert uitvoerbare bestanden die worden uitgevoerd door kwetsbare programma's. Als Kaspersky Endpoint Security detecteert dat een uitvoerbaar bestand van een kwetsbaar programma door iets anders dan de gebruiker is gestart, dan voert Kaspersky Endpoint Security de geselecteerde actie uit (bijvoorbeeld, de bewerking blokkeren).

Exploit-preventie in- of uitschakelen in de Beheerconsole (MMC)

Hoe Exploit-preventie in- of uit te schakelen in de webconsole en cloudconsole

Hoe het onderdeel Anti-Phishing in de programma-interface in- of uitschakelen