Regels voor programmabeheer exporteren en importeren

17 april 2024

ID 202095

U kunt de lijst met regels van programmacontrole exporteren naar een XML-bestand. U kunt de export/import-functie gebruiken om een back-up te maken van de lijst met regels van programmacontrole of om de lijst naar een andere server te migreren.

Houd bij het exporteren en importeren van regels voor programmacontrole rekening met de volgende speciale overwegingen:

• Kaspersky Endpoint Security exporteert de lijst met regels alleen voor de actieve Programmacontrole-modus. Met andere woorden, als Programmacontrole in de denylist-modus werkt, exporteert Kaspersky Endpoint Security alleen regels voor deze modus. Om de lijst met regels voor de allowlist-modus te exporteren, moet u de modus wijzigen en de exportbewerking opnieuw uitvoeren.
  • Kaspersky Endpoint Security gebruikt applicatiecategorieën om de regels voor rogrammacontrole te laten werken. Wanneer u de lijst met regels voor programmacontrole naar een andere server migreert, moet u ook de lijst met programmacategorieën migreren. Voor meer informatie over het exporteren of importeren van programmacategorieën, raadpleegt u Kaspersky Security Center Help.

Een lijst met regels van programmacontrole exporteren en importeren in de Beheerconsole (MMC)

Een lijst met regels van programmacontrole exporteren en importeren in de Webconsole en de Cloudconsole