Kaspersky Endpoint Security 12 voor Windows

Correspondentie van KSWS- en KES-onderdelen

17 april 2024

ID 243316

Bij het migreren van KSWS naar KES wordt de set onderdelen alleen gemigreerd wanneer het programma lokaal wordt geïnstalleerd.

Correspondentie van Kaspersky Security for Windows Server en Kaspersky Endpoint Security voor Windows componenten

Onderdeel Kaspersky Security for Windows Server.

Onderdeel Kaspersky Endpoint Security voor Windows

Basic functionality

Programmakernel

Log Inspection

Log Inspectie

Device Control

Apparaatcontrole

Firewall Management

(niet ondersteund)

KSWS Firewall-functies worden uitgevoerd door de firewall op systeemniveau. In KES is een afzonderlijk onderdeel verantwoordelijk voor de Firewall-functionaliteit. Na de migratie kunt u de Kaspersky Endpoint Security Firewall configureren.

File Integrity Monitor

Monitoring van bestandsintegriteit

Exploit Prevention

Exploit-preventie

System Tray Icon

(niet ondersteund)

U kunt gebruikersinteractie configureren in de instellingen programma-interface.

Integration with Kaspersky Security Center

Netwerkagent-connector

Endpoint Agent

(niet ondersteund)

In Kaspersky Endpoint Security 11.9.0 maakt het Kaspersky Endpoint Agent-distributiepakket niet langer deel uit van de Kaspersky Endpoint Security-distributiekit. U moet het Kaspersky Endpoint Agent-distributiepakket afzonderlijk downloaden.

Network Threat Protection

Network Threat Protection

Anti-Cryptor

Gedragsdetectie

Anti-Cryptor for NetApp

(niet ondersteund)

Traffic Security

Web Threat Protection

Mail Threat Protection

Webcontrole

On-Demand Scan

Programmakernel

ICAP Network Storage Protection

(niet ondersteund)

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt geen componenten van netwerkopslagbeveiliging. Als u deze componenten nodig hebt, kunt u Kaspersky Security for Windows Server blijven gebruiken.

RPC Network Storage Protection

(niet ondersteund)

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt geen componenten van netwerkopslagbeveiliging. Als u deze componenten nodig hebt, kunt u Kaspersky Security for Windows Server blijven gebruiken.

Real-Time File Protection

File Threat Protection

Script Monitoring

(niet ondersteund)

Script Monitoring wordt afgehandeld door andere onderdelen, bijvoorbeeld AMSI-bescherming.

KSN Usage

Kaspersky Security Network

Applications Launch Control

Programmacontrole

Performance counters

(niet ondersteund)