Over het licentiecertificaat

8 juli 2024

ID 73976

Een licentiecertificaat is een document dat samen met een licentiebestand of een activeringscode wordt gegeven aan de gebruiker.

Het licentiecertificaat bevat de volgende licentie-informatie:

• Licentiecode of bestelnummer.
  • Gegevens van de gebruiker aan wie de licentie is verleend.
  • Gegevens van het programma dat met de licentie kan worden geactiveerd.
  • Beperking van het aantal activeringen van de licentie (bijvoorbeeld het aantal apparaten waarop het programma met de licentie kan worden gebruikt).
  • Begindatum van de licentie.
  • Verloopdatum van de licentie of geldigheidsduur van de licentie.
  • Licentietype.