Reset status van Systeemintegriteit

9 juli 2024

ID 275107

Computers in de Kaspersky Security Center-console hebben een van de volgende statussen: OK Computerpictogram met een groen scherm., Warning Computerpictogram met een geel scherm., of Critical Computerpictogram met een rood scherm.. Als Systeemintegriteitscontrole wijziging van bestanden of registersleutels in het bewakingsbereik detecteert, verandert de status van de computer in: Warning of Critical. De status die wordt toegewezen door Systeemintegriteitscontrole heet de systeemintegriteitsstatus. U kunt de systeemintegriteitsstatus resetten, bijvoorbeeld als analyse u ervan heeft overtuigd dat de gedetecteerde wijziging van objecten geen invloed heeft op de beveiliging van de computer.

De systeemintegriteitsstatus resetten in de Beheerconsole (MMC)

De systeemintegriteitsstatus resetten in de Webconsole

Als gevolg hiervan, als de status van de computer werd gewijzigd in: Warning of Critical vanwege Systeemintegriteitscontrole-gebeurtenissen wordt de status van de computer gereset naar: OK. Als de status van de computer ook is gewijzigd vanwege andere gebeurtenissen, blijft de status van de computer ongewijzigd.