Rapporten over Systeemintegriteitscontrole bekijken

9 juli 2024

ID 275210

Om de prestaties van regels voor systeemintegriteitscontrole te analyseren, kunt u rapporten en gebeurtenissen bekijken die door het programma zijn gegenereerd. Kaspersky Endpoint Security genereert de volgende rapporten over het onderdeel:

• In het programma-interface:
    • Het rapport Systeemintegriteitscontrole
    • Het rapport Systeemintegriteitscheck
    • Het Basislijn-updaterapport

De rapporten Systeemintegriteitscontrole-gebeurtenissen.

• In de Kaspersky Security Center-console
    • Rapport over computers waarop controleregels het vaakst zijn geactiveerd
    • Rapporteren over de meest geactiveerde controleregels

Standaard wordt er een rapport gemaakt voor de afgelopen 30 dagen, inclusief de datum waarop het rapport is gemaakt.

Rapporten van Systeemintegriteitscontrole bekijken in de Beheerconsole (MMC)

Rapporten over systeemintegriteitscontrole bekijken in de Webconsole

Om gebeurtenissen te bekijken die door het programma zijn gegenereerd, kunt u ook gebeurtenisselecties gebruiken in de Kaspersky Security Center-console.