Een apparaat vanuit de programma-interface toevoegen aan de lijst Vertrouwd

26 februari 2021

ID 123283

Wanneer een apparaat wordt toegevoegd aan de lijst met vertrouwde apparaten, wordt de toegang tot het apparaat standaard verleend aan alle gebruikers (de groep van gebruikers genaamd ‘Iedereen’).

Zo voegt u een apparaat vanuit de programma-interface toe aan de lijst Vertrouwd:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Endpoint-controle links in het venster het subgedeelte Apparaatcontrole.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Apparaatcontrole.

3. Selecteer rechts in het venster het tabblad Vertrouwde apparaten.
  4. Klik op de knop Selecteren.

Het venster Vertrouwde apparaten selecteren wordt geopend.

5. Schakel het selectievakje naast de naam van een apparaat in dat u aan de lijst met vertrouwde apparaten wilt toevoegen.

De lijst in de kolom Apparaten hangt af van de geselecteerde waarde in de vervolgkeuzelijst Geef verbonden apparaten weer.

6. Klik op de knop Selecteren.

Het venster Gebruikers of groepen selecteren wordt in Microsoft Windows geopend.

7. In het venster Gebruikers of groepen selecteren in Microsoft Windows geeft u gebruikers en/of groepen van gebruikers op waarvoor Kaspersky Endpoint Security de geselecteerde apparaten als vertrouwd herkent.

De namen van opgegeven gebruikers en/of groepen van gebruikers in het venster Selecteer gebruikers en / of groepen van gebruikers van Microsoft Windows worden in het veld Sta toe aan gebruikers en/of groepen van gebruikers weergegeven.

8. Klik in het vertrouwde apparaten Vertrouwde apparaten selecteren op OK.

In de tabel op het tabblad Vertrouwde apparaten van het venster met de instellingen van het onderdeel Apparaatcontrole verschijnt een regel met de parameters van het vertrouwde apparaat dat is toegevoegd.

9. Herhaal stappen 4-7 voor elk apparaat dat u wilt toevoegen aan de lijst met vertrouwde apparaten voor de opgegeven gebruikers en/of groepen van gebruikers.
  10. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.