Over de encryptiestatus

26 februari 2021

ID 123298

Wanneer de encryptie of de decryptie aan de gang is, stuurt Kaspersky Endpoint Security informatie over de status van encryptieparameters die op clientcomputers zijn toegepast naar Kaspersky Security Center.

De encryptiestatus kan de volgende waarden hebben:

• Beleid niet gedefinieerd. Er is geen Kaspersky Security Center-beleid gedefinieerd voor de computer.
  • Encryptie / decryptie wordt uitgevoerd. De encryptie en / of decryptie van gegevens wordt op de computer uitgevoerd.
  • Fout. Er is een fout opgetreden tijdens de encryptie en / of decryptie van de gegevens op de computer.
  • Opnieuw opstarten is vereist. Het besturingssysteem moet opnieuw worden opgestart om de encryptie of decryptie van gegevens op de computer te starten of te voltooien.
  • Conform beleid. De encryptie en / of decryptie van gegevensversleuteling op de computer is voltooid met de encryptie-instellingen die zijn opgegeven in het Kaspersky Security Center-beleid dat op de computer is toegepast.
  • Geannuleerd door gebruiker. De gebruiker heeft de bestandsencryptie voor de verwisselbare schijf niet bevestigd.
  • Niet ondersteund. De encryptie van gegevens is niet beschikbaar op de computer.