Activatie voltooien

26 februari 2021

ID 123446

Tijdens deze stap ziet u in de wizard Initiële configuratie een bericht over de geslaagde activatie van Kaspersky Endpoint Security. De volgende informatie over de licentie wordt verstrekt:

• Soort licentie (commercieel of evaluatie) en het aantal computers die door deze licentie worden gedekt
  • Verloopdatum van licentie
  • Beschikbare functionaliteit met de licentie

Klik op de knop Volgende om de wizard Initiële configuratie voort te zetten. Klik op de knop Annuleren om de wizard Initiële configuratie te stoppen.