Methoden om een oude programmaversie te upgraden

26 februari 2021

ID 123470

Als u een eerdere versie van het programma wilt upgraden naar Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 2 voor Windows, decrypt u alle geëncrypte harde schijven.

U kunt de volgende programma's upgraden naar Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 2 voor Windows:

• Kaspersky Anti-Virus 6.0 voor Windows Workstations MP4 CF1 (build 6.0.4.1424) / MP4 CF2 (build 6.0.4.1611)
  • Kaspersky Anti-Virus 6.0 voor Windows Servers MP4 (build 6.0.4.1424) / MP4 CF2 (build 6.0.4.1611)
  • Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 1 voor Windows (build 10.2.2.10535)
  • Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 1 Maintenance Release 1 voor Windows (build 10.2.2.10535(MR1))
  • Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 1 Maintenance Release 2 voor Windows (build 10.2.4.674)
  • Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 1 Maintenance Release 3 voor Windows (build 10.2.5.3201).

Wanneer een van de hierboven vermelde programma's wordt geüpgraded naar Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 2 voor Windows, wordt de inhoud van Quarantaine en Back-up niet overgezet.

U kunt de oude versie van het programma als volgt upgraden:

• Lokaal in de interactieve modus via de Installatiewizard van het programma.
  • Lokaal in de niet-interactieve modus, vanaf de opdrachtregel
  • Op afstand met de Kaspersky Security Center-softwaresuite (raadpleeg de Implementatiehandleiding voor Kaspersky Security Center)
  • Op afstand via de Editor voor lokaal groepsbeleid van Microsoft Windows (raadpleeg de Help-bestanden van het besturingssysteem)

Wanneer u een eerdere versie van het programma upgradet naar Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 2 voor Windows, hoeft u de vorige versie van het programma niet te verwijderen. We raden aan dat u alle geopende programma's afsluit alvorens u de programmaversie upgradet.