Het programma vanaf de opdrachtregel verwijderen

26 februari 2021

ID 123471

U kunt de verwijdering van het programma starten vanaf de opdrachtregel. De verwijdering wordt in de interactieve of stille modus uitgevoerd (zonder de Installatiewizard van het programma te starten).

Om de verwijdering van het programma in de interactieve modus te starten,

typt u op de opdrachtregel setup.exe /x of msiexec.exe /x {7911E943-32CC-45D0-A29C-56E6EF762275}.

De Installatiewizard wordt gestart. Volg de instructies van de Installatiewizard.

Om de verwijdering van het programma in de stille modus te starten,

typt u op de opdrachtregel setup.exe /s /x of msiexec.exe /x {7911E943-32CC-45D0-A29C-56E6EF762275} /qn.

Hiermee start u de verwijdering van het programma in de stille modus (zonder de Installatiewizard te starten).

Als de verwijdering van het programma met een wachtwoord beveiligd is, moet de gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord in de opdrachtregel worden ingevoerd.

Zo verwijdert u het programma vanaf de opdrachtregel in de interactieve modus wanneer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de verificatie van de verwijdering, wijziging of reparatie van Kaspersky Endpoint Security zijn ingesteld:

Typ op de opdrachtregel setup.exe /pKLLOGIN=<gebruikersnaam> /pKLPASSWD=***** /x of

msiexec.exe KLLOGIN=<gebruikersnaam> KLPASSWD=***** /x {7911E943-32CC-45D0-A29C-56E6EF762275}.

De Installatiewizard wordt gestart. Volg de instructies van de Installatiewizard.

Zo verwijdert u het programma vanaf de opdrachtregel in de stille modus wanneer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de verificatie van de verwijdering, wijziging of reparatie van Kaspersky Endpoint Security zijn ingesteld:

Typ op de opdrachtregel setup.exe /pKLLOGIN=<User name> /pKLPASSWD=***** /s /x of

msiexec.exe /x {7911E943-32CC-45D0-A29C-56E6EF762275} KLLOGIN=<gebruikersnaam> KLPASSWD=***** /qn.